Debrecen Hotels

Pápai Joci bohóckodásával indult a Szerencsekerék

  2021 júl 20 / #debrecen
Google ads
Google ads

Egy legendás műsort újított fel a TV2: a több évtizedes múltra visszatekintő televíziós műsor, a Szerencsekerék 2021-es, felújított változata hétfőn tért vissza a képernyőre.

A műsorvezető Kasza Tibi így foglalta össze a műsort a Mark@Médiának:

A feladatok megoldásán és a kerék adta szerencse-faktoron túl kiegészült late-night talkshow-s, beszélgetős elemekkel is. A játékosokkal sokat viccelődünk, ők is egymással, és gyakran előfordul, hogy a civilek összefognak az ismert emberek ellen, persze csak poén szintjén. Sok sztorizás, jó hangulat és nevetés várható, és a játékosokról is sokat tudhatnak majd meg a nézők.

A műsorban a civilek mellett részt vesznek ismert emberek is, az első adásban Pápai Jocit láthatták a nézők, aki tényleg sokat sztorizott. Elmesélte például azt is, hogy ciprusi nyaralásuk során bedugult a füle, amit ki kellett mosni, de mivel ő nem tud angolul, Majkát kérte meg, hogy fordítson neki az orvosnál. Majka viszont elhitette vele, egy bogár mászott a fülébe, az okozza a dugulást.

Az adáson az érződött, mintha direkt kiadták volna a szereplőknek, hogy nevettessenek és nevessenek, ha kell, ha nem. Pápai Joci ennek eleget is tett, mert soha nem értette, mi a következő feladat, mindig rosszul pörgetett, sőt, szédült is a pörgő keréktől, ezért folyton hátat fordított neki, és erőltettett poénokkal is dobálózott. Amikor például kipörgette a “csődöt”, ezt mondta: “az egész életem ebből áll”, ami azért enyhe túlzás.

Pápai Joci rajongótábora azonban nagyon elégedett, csak néhány komment a sok közül Kasza Tibi Facebook oldaláról:

Pápai Joci vitte a műsort, mint mindig, imádom!

Szuper volt. Joci aranyos, vicces volt. Látszott, hogy szívből szórakoztat és nem a pénz miatt.
Pápai Jocit mindennap az adásba.

A Szerencsekerék első adását itt lehet visszanézni: