Debrecen Hotels

Öt igazgyöngyös diák lépett az érettségi kapujába

  2022 nov 15 / #debrecen
Google ads
Google ads

Az érettségi évébe lépett az az öt  igazgyöngy ösztöndíjas diák, akiknek ebben az időszakban vannak a szalagozó ünnepségei. Jelentős mérföldkőhöz érkeztek – derül ki az Igazgyöngy Alapítvány bejegyzéséből, akiknek neve egybeforrt a hátrányos helyzetű, generációs szegénységben élő gyermekek önzetlen megsegítésével és az iskolai szegregáció eltüntetésért folytatott küzdelemmel.

A sikeres előmenetelhez  gratulálnak Mohácsi Diána toldi, Magyari Roxána biharkeresztesi tanítványaiknak, akik a berettyóújfalui Bessenyei György Technikum végzős diákjai, Kígyós Ilona nagykereki ösztöndíjasuknak, aki a debreceni Könnyűipari Szakközépiskola tanulója, Gombos Sándor Komádi tanítványuknak, aki a püspökladányi, Karacs Ferenc Gimnázium végzőse és Mezei Erzsébet ártándi ösztöndíjasuknak, aki a debreceni Irinyi János Szakközépiskola tanulója, illetve minden szülőnek, családnak, akik a gyerekek mellett álltak.

A berettyóújflaui alapítvány és L. Ritók Nóra munkájáról bővebben korábbi cikkünkben olvashatnak.

„Nem egy gyerekkel kell százat lépni, hanem százzal egyet” – Nagyinterjú L. Ritók Nórával, a berettyóújfalui Igazgyöngy Alapítvány vezetőjével