Összeverték az újpesti szurkolók a volt MDF-es politikust

2017.12.31

Az z Újpest-Ferencváros jégkorongmeccs után rontott rájuk egy 6-8 fős társaság.Feltehetően újpesti huligánok verték meg Almássy Kornélt és két barátját, miután az Újpest-Ferencváros hokimeccs után az autójuk felé igyekeztek – vette észre a 444.hu.

Almássy korábban  az MDF elnökjelöltje is volt, jelenleg a Budapest Közút vezérigazgatója és a Ferencváros hokicsapatának elnökségi tagja. Facebookon idézte fel a történteket.

“…kiugrott a járdáról, bokorból 6-8 újpesti “kemény csávó” akik “mocskos fradisták vagytok” kiáltással hármunkra támadtak. Engem a szemem alatt ütöttek le, a másik két barátomat szintén fejükön érte az ütés, majd a földön fekve is kaptam néhány rúgást…(képet nem posztolnánk magunkról, mert nem nézünk ki valami jól, de szerencsére úgy tűnik mind a hárman törés nélkül, talán kisebb agyrázkódással megúsztuk…).

Almássy szerint örömteli, hogy telt házas rangadót láthatott a közönség. Szerinte a balhé abból gyökerezett, hogy míg a hokiszurkolóknál jóval agresszívabb fociultrák a Fraditól nem érkeztek, néhány újpesti ultra kilátogatott erre a rangadóra is.

Az egykori pártpolitikus szerint az anyázás és a zrika bőven belefér,

de az nem, hogy meccs után néhány szurkolónak nem nevezhető állat az ellenfél szurkolóinak levadászásába kezdjen.

Sietve leszögezi azt is, hogy a köztudottan lokálpatrióta újpesti polgármester, Wintermantel Zsolt már sajnálatát fejezte ki az üggyel kapcsolatban.

az eredeti hír itt elérhető