Debrecen Hotels

Összevertek a kidobók egy 15 éves srácot egy egri bulin – videó

  2018 okt 17 / #debrecen
Google ads
Google ads

Megdöbbentő felvétel kelt útjára.

Két nagydarab biztonsági ember szó szerint kipofozott egy feltűnően fiatal fiút egy szórakozóhelyről – írta meg az Index, miután olvasója felvételt is küldött az esetről.

Egerben tegnap éjjel egy gimnazista, körülbelül 16 éves, 50 kilós srácot agyonvert 2 db 120 kilós kidobó. A srác nem támadott, a kidobók mégis püfölték

– írták a levélben.

A felvétel múlt hét szombaton készült az egri Uránia Moziban, ahol Infinity néven tartottak hivatalos diáknapi afterpartyt a Dobó István Gimnázium tanulóinak.

A szervezők képviselője az Indexnek azt mondta, egy hírhedten balhés társaság egyik tagja a fiú, és társaival belekötött egy másik, békés csoportba, majd a biztonságiaknak is nekiment.

Megszólalt egy kidobó is, aki azt mondta, a kikerült felvételeken félreérthető jelenetek láthatók, ami annak köszönhető, hogy a videó felvétel nem a teljes eseményt mutatja be. Egyébként a siú apjával jó viszonyt ápolnak, a rendőrséget ezért sem hívták ki.

A biztonsági ember elmondása szerint a fiú

a rendezvényen helytelen magatartást mutatott, melyből adódóan a rendezvényről való eltávolítása mellett döntöttünk és az intézkedés közben megijedt, így a biztonsági személyzetre, azaz ránk támadt, nem tudta felmérni a sötétben, hogy ki és miért fogja meg a vállát.

Ezt követően mi el is távolítottuk a helyszínről, majd az intézkedést és szóváltást követően értesítettem is az édesapját, hogy jöjjön B-ért.

Másnap az eseményeket tisztáztuk és megegyeztünk, hogy a jövőben mindketten türelmesebben járunk el egymással szemben

– idézi az Index.