Debrecen Hotels

Örül a Michelin-tányérnak, de a vendégek véleménye a legfontosabb

  2022 nov 12 / #debrecen
Google ads
Google ads
Bátran tesz a rámen levesbe Tokaji aszút, hortobágyi szarvasmarhából készít steaket, és még arra is ügyel, hogy minél kisebb legyen az étterem karbonlábnyoma. Thür Ádám, az Ikon Debrecen séfje ráadásul mindenevő, így nem hagyja el a konyhát olyan étel, amit ő korábban nem kóstolt meg.

Örül a Michelin-tányérnak, de a vendégek véleménye a legfontosabb

  2022 nov 12 / #debrecen
Google ads
Google ads
Bátran tesz a rámen levesbe Tokaji aszút, hortobágyi szarvasmarhából készít steaket, és még arra is ügyel, hogy minél kisebb legyen az étterem karbonlábnyoma. Thür Ádám, az Ikon Debrecen séfje ráadásul mindenevő, így nem hagyja el a konyhát olyan étel, amit ő korábban nem kóstolt meg.

Örül a Michelin-tányérnak, de a vendégek véleménye a legfontosabb

  2022 nov 12 / #debrecen
Google ads
Google ads
Bátran tesz a rámen levesbe Tokaji aszút, hortobágyi szarvasmarhából készít steaket, és még arra is ügyel, hogy minél kisebb legyen az étterem karbonlábnyoma. Thür Ádám, az Ikon Debrecen séfje ráadásul mindenevő, így nem hagyja el a konyhát olyan étel, amit ő korábban nem kóstolt meg.