Örül a Michelin-tányérnak, de a vendégek véleménye a legfontosabb
2022.11.12
Bátran tesz a rámen levesbe Tokaji aszút, hortobágyi szarvasmarhából készít steaket, és még arra is ügyel, hogy minél kisebb legyen az étterem karbonlábnyoma. Thür Ádám, az Ikon Debrecen séfje ráadásul mindenevő, így nem hagyja el a konyhát olyan étel, amit ő korábban nem kóstolt meg.
Örül a Michelin-tányérnak, de a vendégek véleménye a legfontosabb
2022.11.12
Bátran tesz a rámen levesbe Tokaji aszút, hortobágyi szarvasmarhából készít steaket, és még arra is ügyel, hogy minél kisebb legyen az étterem karbonlábnyoma. Thür Ádám, az Ikon Debrecen séfje ráadásul mindenevő, így nem hagyja el a konyhát olyan étel, amit ő korábban nem kóstolt meg.
Örül a Michelin-tányérnak, de a vendégek véleménye a legfontosabb
2022.11.12
Bátran tesz a rámen levesbe Tokaji aszút, hortobágyi szarvasmarhából készít steaket, és még arra is ügyel, hogy minél kisebb legyen az étterem karbonlábnyoma. Thür Ádám, az Ikon Debrecen séfje ráadásul mindenevő, így nem hagyja el a konyhát olyan étel, amit ő korábban nem kóstolt meg.