Debrecen Hotels

Őrizetben a nyírbátori rablás gyanúsítottjai

  2020 okt 16 / #debrecen
Google ads
Google ads

A rendőrök rövid időn belül elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőit.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást P. Cs. 34 éves nyírbátori és P. F. 33 éves penészleki lakosok ellen. A nyomozás adatai szerint a férfiak 2020. október 14-én délelőtt az egyik nyírbátori játszótér közelében eltulajdonítottak egy kerékpárt, és az azon lévő bevásárlószatyrot. A közelben tartózkodott a tulajdonos, aki látta mi történik, és azonnal felszólította a két férfit, hogy adják vissza a biciklijét.

Az elkövetők erre az 54 éves férfit ellökték, és az orvul megszerzett kerékpárra pattanva elmenekültek. A rendőröket a férfi segítségére siető egyik hozzátartozója értesítette, és a bejelentés után haladéktalanul megkezdték a két ismeretlen elkövető felkutatását.

A nyírbátori nyomozók néhány órán belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat. 2020. október 15-én rablás bűntett elkövetésének gyanújával kihallgatták és őrizetbe vették őket, valamint előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására – tájékoztatott a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.

Az embercsempészés ötödik gyanúsítottja is a szabolcsi nyomozók őrizetében van

A kölcsei rendőrök elfogták az árucsempészettel gyanúsítható férfit

Rabláshoz vezetett a közös program Tuzséron- a gyanúsított a rendőrök őrizetében