Debrecen Hotels

Öngyilkos akart lenni az Éden Hotel sztárja

  2022 jan 05 / #debrecen
Google ads
Google ads

Nem ez volt az első alkalom, hogy véget akart vetni az életének Mandula Ádám, az Éden Hotel sztárja.

Ádám a Blikknek mesélte el, ezúttal miért akarta eldobni az életét.

Több mint egy éve van együtt párjával, Rékával, együtt költöztek be abba a jászapáti házba is, amit a valóságshow sztár vett. A két ünnep között azonban Réka hazament Pécsre a családjához, ahová Ádám nem kapott meghívást, és ez nagyon zokon esett neki.

Egyedül voltam otthon, és még sosem töltöttünk ennyi időt külön. Nem értem el telefonon, aztán előjöttek a démonjaim, azt hittem, biztosan megcsal. Nem tagadom, elkezdtem inni, majd bevettem húsz-huszonöt szem erős nyugtatót, amelyek felkorbácsolták ezeket a félelmeket, és szinte már hallucináltam. Dühös lettem, elkezdtem őrjöngeni, összetörtem a házban az összes tükröt, üveget, amelyek szétvágták a kezemet. Nagyon sok vért veszítettem, majd önkívületi állapotba kerültem

– idézte fel a történteket a lapnak Mandula Ádám, akinek az volt a szerencséje, hogy kihívták rá a mentőket és a rendőröket, így nem vérzett el. A kórházban összevarrták a sebeit és átvitték a pszichiátriára. Nem ez volt az első alkalom, hogy Ádám öngyilkossággal próbálkozott. Amikor nem lehetett ott kisfia születésnapján, annyira ideges lett, hogy megvágta a kezét egy törött vodkásüveggel, mert nem akart tovább élni.

Most azonban úgy érzi, jó úton jár, nem iszik, nem szed gyógyszereket sem, józan szeretne maradni, hogy példát mutasson kisfiának, akinek édesanyja egyébként Szegedi Fecsó új párja, Bea. Fecsó és Bea is segítettek neki, miután kiengedték a pszichiátriáról.

Fotó: AC News