Debrecen Hotels

Öklüket rázva fenyegetőztek a debreceni villamoson – felelni fognak tettükért

  2021 nov 18 / #debrecen
Google ads
Google ads

A rendőrségre 2021. szeptember 21-én érkezett a bejelentés arról, hogy egy férfit többen megfenyegettek az egyik debreceni villamoson. A sértett három elkövetőről számolt be, akiket látásból ismert is, azonban soha nem tartozott egyikőjüknek se, támadói mégis egy állítólagos régi tartozás miatt számoltatták el.

Öklüket rázva igyekeztek érvényt szerezni a követelésüknek, azonban nem volt a sértettnél készpénz, így a végén a mobiltelefonját kellett átadnia.

A rendőrök részletes adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, majd pár nap alatt azonosították a feltételezett elkövetőket.

A Debreceni Rendőrkapitányság bűnügyesei egy 33 éves helyi férfit, és két társát, egy 25 éves hajdúsámsoni, valamint egy 22 éves hajdúböszörményi férfit vettek őrizetbe és előterjesztést tettek a letartóztatásukra, amit a Debreceni Járásbíróság elrendelt. A 25 éves gyanúsított otthonában kutatást tartottak a rendőrök és megtalálták, majd lefoglalták a mobiltelefont. Csoportosan elkövetett önbíráskodás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kell felelniük.