Debrecen Hotels

Nyílt levélben reagált Molnár Gusztáv vallomására kisfiuk édesanyja, Ildikó: hazugnak nevezte a színészt

  2022 jan 10 / #debrecen
Google ads
Google ads

Molnár Gusztáv drámai vallomást tett kisfiához fűződő viszonyáról és arról a pofonról is, amit neki adott tavaly augusztusban. Volt párja, Ildikó szerint hazudott a színész és keményen kiosztotta őt nyílt levelében.

Molnár Gusztáv hosszú időn keresztül a Drága örökösök sztárjaként élt a köztudatban, ám miután volt párja, Dancsecs Ildikó azzal vádolta meg, hogy bántalmazta közös gyereküket, mondhatni mindent elveszített: a munkáját is, miközben a fiával sem találkozhatott – írja a Blikk.

A színész a Jakupcsek Night című műsorban könnyek között idézte fel azt a bizonyos pofont, amit kisfiának adott és arról is beszélt, hogyan verekedett össze volt párja férjével.

Molnár Gusztáv fiának édesanyja, Dancsecs Ildikó is olvasta azokat a cikkeket, melyek a műsor után készültek, és egy nagyon kemény levelet fogalmazott meg a színész számára. A nyílt levelet eljuttatta a “Nem tehetsz róla, tehetsz ellene” Facebook-oldalhoz.

Kedves Gusztáv!

Mérhetetlen döbbenettel láttam a tegnap megjelent nyilatkozatod, azt a hazugsághalmazt, amit képes voltál a tévében elmondani a fiadról és rólam 4 hónap hallgatás után. Döbbenetem nem annak szól, hogy engem milyen fényben tüntetsz fel – azt megszoktam és elviselem –, de az, hogy négy hónap csend után, ami alatt semmit nem mondtál arról, mi történt azon az estén; négy hónap után, mely alatt számos hazugságodat hatóságok előtt cáfoltam meg bizonyítékokkal, arra jutottál, hogy első nyilvános nyilatkozatoddal neveletlennek és hazugnak állítod be a fiadat

– kezdte levelét keményen Ildikó, melyben arra is rávilágít, a színésznek alkoholproblémái vannak és akkor is részeg volt, amikor megütötte a fiát, aki remegve szállt ki az autóból. Ildikó a levél zárásakor sem volt könyörületesebb.

Gusztáv! Nagyon szépen kérlek téged anyaként, szülőtársként, hogy gyermekünk érdekében ne abba fordítsd tovább az energiádat, hogy a nyilvánosság előtt kimosakodj, másokat bemocskolj magad helyett és minden áron elhárítsd a felelősséget akár annak az árán is, hogy a fiadat teszed ki tömeggyűlöletnek! Nem ezt érdemli tőled ez a kisgyerek azután a rengeteg fájdalom után, amit már okoztál neki. Meddig akarod bántani még így távolról is?