Debrecen Hotels

Nyert a Vidi Debrecenben, megszületett az első hazai vereségünk a szezonban

  2018 nov 25 / #debrecen
Google ads
Google ads

Először kapott ki hazai pályán a DVSC, miután a labdarúgó OTP Bank Liga tizenötödik fordulójának vasárnapi mérkőzésén 1-0-ás vereséget szenvedett a bajnok MOL Vidi FC-től.

Sikerével a székesfehérvári csapat a második helyre lépett fel a tabellán, melyen öt ponttal követi a Ferencvárost.

OTP Bank Liga, 15. forduló: Debreceni VSC-MOL Vidi FC 0-1 (0-1)
———————————– Debrecen, 2922 néző, v: Iványi gólszerző: Nego (41.) sárga lap: Barna (24.), Haris (86.), Pávkovics (89.), illetve Hodzic (19.), Vinicius (55.), Nikolov (62.)
DVSC:
—– Nagy S. – Kusnyír, Szatmári, Pávkovics, Barna (Ferenczi, 78.) – Varga K. (Jovanovic, 78.), Haris, Tőzsér, Bódi – Szécsi (Takács, 59.), Avdijaj
Vidi:
—– Kovácsik – Fiola, Juhász, Vinicius, Stopira – Nikolov (Berecz, 83.) – Nego, Pátkai, Hadzic – Hodzic (Milanov, 69.), Scepovic (Kovács, 91.)

Bátran, lendületesen kezdett a DVSC, és az első negyedórában több veszélyes támadást is vezetett, így akár a vezetést is megszerezhette volt. A folytatásban aztán magára talált a címvédő Vidi, így kiegyenlített, jó iramú mérkőzést láthatott a közönség. Mindkét csapat előtt adódtak helyzetek, a vezetést végül a Vidi Nego higgadt megoldását követően szerezte meg a félidő hajrájában.

A második játékrészt is a debreceniek kezdték aktívabban, sokáig a vendégek alig-alig lépték át a felezővonalat, Kovácsiknak pedig többször is volt dolga. A találkozó utolsó tizenöt percében aztán a Vidi néhány veszélyes kontratámadást vezetett, de nem tudta bebiztosítani sikerét, s ez majdnem megbosszulta magát, ugyanis a második félidőben szinte végig nagy elánnal és akarattal küzdő hazaiak az utolsó pillanatban közel voltak az egyenlítéshez, ám a védők tisztáztak, így a székesfehérvári együttes örülhetett.