Debrecen Hotels

Nőtt a várakozási idő Szerbia felé

  2018 Júl 29 / #debrecen
Google ads
Google ads

Megnövekedett a várakozási idő a személyforgalomban vasárnap délelőttre a Csongrád megyei határátkelőhelyek kilépő oldalán, Szerbia felé. Az utazóknak várakozniuk kell a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen, a Röszke Közúti Határátkelőhelyen és Ásotthalmon is.

A dinamikusan megnövekedett forgalom miatt a várakozási idő 2018. július 29-én 9 órára alakult ki az átkelőkön. A Röszke Autópálya-határátkelőn három órát, a Röszke-, és Ásotthalom Közúti Határátkelőhelyen két-két órát kell várakozniuk a személyforgalmi sávokban kilépésre jelentkezőknek.

Az utazók Szerbia felé választhatják a Tompa Közúti átkelőt, ahol kisebb várakozási idővel kell számolni, illetve a Tiszasziget, Bácsalmás, Bácsszentgyörgy és Hercegszántó átkelőket. Utóbbi helyeken nincs várakozás.

A határátkelőhelyek nyitva tartásáról és az ott várható várakozási időkről a www.police.hu oldal Határinfo rovatában, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak az utazók.

A rendőrség kéri, hogy indulás előtt mindenki ellenőrizze az úti okmányai meglétét, a gépkocsi műszaki állapotát, vegyenek magukhoz elegendő mennyiségű folyadékot, és amennyiben szükséges, ne felejtsék otthon gyógyszereiket. Amennyiben rendőri segítségre van szükségük, hívják a 112-es segélyhívót!