Debrecen Hotels

Nőt molesztált egy szoboszlói szórakozóhelyen – csúnyán összeverték

  2018 Sze 11 / #debrecen
Google ads
Google ads

A Hajdúszoboszlói Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat az ellen a testvérpár ellen, akik egy szórakozóhelyen bosszúból megverték a sértettet és annak barátját.Az ügyészség közleménye szerint 2018. január 27-én az esti órákban a hajdúszoboszlói szórakozóhelyen tartózkodott az I. és a II. r. vádlott, valamint az I. r. vádlott menyasszonya.

Ugyanebben az időben egy másik társaságban szórakozott a két sértett. Az italozás és szórakozás során 2018. január 28-án hajnali fél 2 körüli időben az I. r. vádlott menyasszonya
a pultnál állt,

amikor elhaladt mellette az egyik sértett, aki a nő ruháját hátulról felemelte. A nő a vele történteket elmondta a vádlottaknak, akik ezen felháborodva odamentek a molesztáló férfihez és őt kérdőre vonták.

A sértett elismerte, hogy ő emelte fel a nő ruháját, emiatt bocsánatot is kért, azonban ennek ellenére a feldühödött I. r. vádlott őt két alkalommal ököllel orrtájékon ütötte.

Ezt a konfliktust észlelve a másik sértett segíteni akart a társán,

azonban ekkor őt a II. r. vádlott ököllel arcon ütötte, majd a földre lökte, ahol egymással dulakodtak. Amikor a férfinak sikerült felállnia, rátámadt az I. r. vádlott is, ököllel őt orrtájékon megütötte. Ezt követően a szórakozóhelyen tartózkodók megakadályozták azt, hogy a vádlottak a sértetteket tovább bántalmazzák.

A molesztáló férfi az I. r. vádlott bántalmazása következtében 8 napon belül gyógyuló zúzódásos és hámhorzsolásos sérüléseket szenvedett, azonban figyelemmel a bántalmazás módjára és a sérült testtájékra, az I. r. vádlott szándéka 8 napon túl gyógyuló sérülés okozására irányult.

A másik sértett az I. r. vádlott ütése következtében 8 napon túl gyógyuló orrcsonttörtést szenvedett, míg a II. r. vádlott bántalmazása folytán 8 napon belül gyógyuló hámhorzsolásos sérülései keletkeztek, azonban figyelemmel a sérült testtájékra és az elkövetés módjára, a II. r. vádlott szándéka 8 napon túl gyógyuló súlyos sérülés okozására irányult.

A Hajdúszoboszlói Járási Ügyészség a vádlottak ellen súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Hajdúszoboszlói Járásbíróságon. A vádiratban mindkét vádlott vonatkozásában felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta.