Debrecen Hotels

Német és üzbég ellenféllel mérkőzik a Loki szombaton és vasárnap

  2023 jan 14 / #debrecen
Google ads
Google ads

Ha nem jön közbe semmi, ezen a hétvégén második és harmadik edzőmérkőzését is lejátssza a DVSC a törökországi Belekben. Mint emlékezhetünk, az edzőtábor első meccsén a Loki 4-0-ás vereséget szenvedett a Kolozsvártól.

A dvsc.hu azt írja, a Loki elsőként szombaton – jelen állás szerint 15 órától – a Hannoverrel játszik (az még nem dőlt el, lesz-e streames közvetítés). A német együttes többnyire a Bundesliga első osztályában vitézkedik, azonban jelenleg a második vonalban, a visszajutásért küzd. A téli szünetben az 5. helyen áll a bajnokságban, 5 pont hátrányban van az osztályozót jelentő harmadik helyen álló Heidenheim mögött.

Ha semmi nem jön közbe, vasárnap 13 órától a Neftchi Fergana következik. Az üzbég csapat hazájában uralta a 90-es éveket, ötszörös bajnok és kétszeres kupagyőztes, a Szovjetunió felbomlása előtt szerepelt a szovjet első osztályban is.

Az 1962 létrehozott zöld-fehér klub jelenleg a 9. a pontvadászatban, de a kiesés réme egyáltalán nem fenyegeti, hiszen 10 pontra van ettől, míg a 6. helytől csak 3-ra.

Fotó: DVSC