Debrecen Hotels

Nekimegy a Magyar Postának Debrecen polgármestere, nem hagyja annyiban a fiókbezárásokat

  2022 nov 03 / #debrecen
Google ads
Google ads

Soron kívüli egyeztetést kezdeményezek a Magyar Posta vezetőivel annak érdekében, hogy Debrecen keleti és déli városrészeiben a helyi igények megfelelőbb figyelembe vétele mellett szülessen döntés az átmeneti intézkedésekről! – írta közösségi oldalán Papp László polgármester. Mint arról beszámoltunk, a Magyar Posta 366 postafiók működését szünetelteti ideiglenesen 2022. november 11-től, számos hajdú-bihari egység is található a listában.

Papp László emlékeztet, Debrecen önkormányzata is számos átmeneti korlátozó intézkedést kényszerült meghozni az energiaválság következtében. “Döntéseink során célul tűztük ki, hogy a szolgáltatások legalább a szükséges és elégséges mértékben elérhetőek legyenek a város teljes területén. Emellett fontosnak tartottuk, hogy az érintett intézmények és szolgáltatók vezetőivel egyeztessünk az átmeneti intézkedésekről” – idézte fel.

Elfogadhatatlannak tartom a Magyar Posta magatartását, ugyanis döntését előzetes egyeztetés nélkül, a városrészi igények és szükségletek nem körültekintő figyelembe vétele mellett hozta meg! Debrecenben 10 posta szolgáltatása szünetel. Ezen döntés elsősorban a város keleti és déli részeiben élők mindennapjait nehezíti meg

írta a polgármester.