Debrecen Hotels

Negyvenes nő ugrott a halálba egy gyaloghídról az M3-as autópályánál

  2023 máj 10 / #debrecen
Google ads
Google ads

Szerda hajnalban – a rendőrség tájékoztatása szerint – azért zárták le az M3-as autópálya egy szakaszát Gödöllő térségében, mert egy holttestet találtak az autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalának 31-es kilométerszelvényében.

Egy negyven körüli nő ugrott le önszántából a gyaloghídról az M3-as autópályánál

– tudta meg a 24.hu. 

Szabóné Berki Bianka, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a lapnak azt mondta, hogy egy 43 éves nő holttestét találták meg, ésa rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

A forgalom már megindult

Megindult a forgalom a hajnalban lezárt M3-as autópályán, a 31-es kilométernél, azonban csak lassan oszlik a feltorlódott kocsisor – közölte délelőtt az Útinform.

Az M31-es autópályán is engedik már az autósokat. A korábbi, 3-as főútra terelések miatt Gödöllő és Aszód között továbbra is jelentős torlódásra, megnövekedett menetidőre kell számítani – írták.

Szerda hajnalban – a rendőrség tájékoztatása szerint – azért zárták le az M3-as autópálya egy szakaszát Gödöllő térségében, mert egy holttestet találtak az autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalának 31-es kilométerszelvényében.