Debrecen Hotels

Négyórás várakozás a kilépő forgalomban Röszkén

  2018 Júl 15 / #debrecen
Google ads
Google ads

Megnövekedett a várakozási idő szombat estére a Röszke Autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán, a személyforgalomban. Az utazóknak négy órát kell várakozniuk.

A dinamikusan megnövekedett forgalom miatt a várakozási idő 2018. július 14-én 21 óra 30 percre elérte a négy órát.
Az utazóknak Szerbia felé célszerű másik határátkelőt választani. Használhatják a 24 órás nyitvatartással működő tompai vagy hercegszántói határátkelőt, vasárnap napközben pedig 7 és 19 óra között a Tiszasziget, Ásotthalom, Röszke vagy Bácsalmás Közúti Határátkelőhelyet.

A rendőrség a hétvége további részében is erős határforgalomra számít Csongrád megyében. A határátkelőhelyek nyitva tartásáról és az ott várható várakozási időkről a www.police.hu oldal Határinfo rovatában, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak az utazók.
A rendőrség kéri, hogy indulás előtt mindenki ellenőrizze az úti okmányai meglétét, a gépkocsi műszaki állapotát, vegyenek magukhoz elegendő mennyiségű folyadékot, és amennyiben szükséges, ne felejtsék otthon gyógyszereiket. Amennyiben rendőri segítségre van szükségük, hívják a 112-es segélyhívót!