Debrecen Hotels

Négycsillagos hotel nyílik augusztusban Debrecenben

  2022 jún 19 / #debrecen
Google ads
Google ads

Debrecenben is megnyitja kapuit a négycsillagos Mercure Hotel augusztusban a  Bajcsy-Zsilinszky utcán. Az üzleti fókuszú szálláshely 155 szobával és a vendégek igényeit meghaladó minőségű kiszolgálással várja majd az utazókat Debrecen központjában – írja a szálloda közösségi oldalán.

8,2 milliárd forint értékű beruházását több mint 3,4 milliárd forinttal támogatta a magyar kormány a Kisfaludy-programon keresztül hangzott el a szálloda bokréta avatóján.

 

Az étterem, a bár, a kávézó és a fitneszrészleg mellett konferencia- és szekciótermek is igénybe vehetők. A BORD Építész Stúdió által tervezett négyszintes épület szokatlan megoldásaival és dizájnjával, valamint a munkatársak odaadó vendégszeretetével az itt-tartózkodás idejére tökéletes légkört teremt – szól az előzetes vendégcsalogató.

Az épületben lesz a Winestone étterem is, ami a szálloda szerint a hazai vendéglátás két megkerülhetetlen értékére épül: a páratlan magyar konyhára és a minőségi borokra. A Bajcsy-Zsilinszky utcai új, négycsillagos hotelben nyíló étteremben a modern szemlélet szerint újragondolt, de a hagyományban gyökerező magyar ételeket szolgálnak fel a régió és a világ legjobb boraival párosítva.

A beruházást a Szinorg Csoport projektcége, a Bajcsy Invest Kft. valósította meg.

Fotók: Mercure Debrecen

Bokrétát avattak a négycsillagos debreceni szállodánál – 8,2 milliárd forintba kerül