Debrecen Hotels

Négy métert zuhant egy padlás tetejéről Kárász Róbert

  2021 júl 18 / #debrecen
Google ads
Google ads

Egy padlásfeljáró tetejéről zuhantam kb. 4 métert. Hála Istennek nem törött el semmim, de a karom és derekam nem lesz a régi, legalábbis egy darabig – írja az ismert műsorvezető Facebook oldalán.

Nagyon szépen köszönöm a siófoki sürgősségi osztály csapatának a gyors és alapos segítséget. Szikszay Leventének, valamint Somogyi Tibor ápolónak és röntgenes kollégájának, és mindenkinek, akik hősként dolgoznak a siófoki kórházban is.

Instagram oldalán közzétett videójából pedig az alábbiakat osztotta meg követőivel:

Megvagyok. Azt nem tudom mondani, hogy jól vagyok, de azt igen, hogy a Jóisten velem volt. Miért? Hát azért, mert négy méterről lezuhanni olyan, mint hogyha az egész életed leperegne. Végtelenül boldog vagyok, hogy mindenféle törés nélkül úsztam meg ezt. 

Kárász Róbert arról is beszámolt, hogy a bal keze sérült meg, de szerencsére a jobb kezét tudja majd használni, ami azért is jó, mert jobbkezes.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kárász Róbert (@karaszrobert) által megosztott bejegyzés

A dereka is fáj, így jelenleg az edzéseket is hanyagolnia kell. Elmondása szerint hamarosan felépül, és két hét múlva újra képernyőn lehet, még ha valószínűleg be is lesz kötve a karja – teszi hozzá a műsorvezető aki jelenleg az ATV START című műsorában, korábban a TV2 Mokka című reggeli műsorsávjában, az RTL Klubon korábban pedig a Magyar Rádióban és a Pécsi TV-nél volt riporter.

Fotók: Kárász Róbert