Debrecen Hotels

Négy héten át ingyen nézhető a katolikus tévécsatorna

  2018 Már 06 / #
Google ads
Google ads

Március 5. és április 2. között kódolatlanul érhető el a BonumTV nevű vallási csatorna az Antenna Hungária Mindig TV nevű rendszerén – írja a 24.hu.

A mindigtv.hu bemutatója szerint a BonumTV Magyarországon egyedüli csatornaként számol be folyamatosan a vatikáni eseményekről. 2018. februárjától a csatorna Rómában működő szerkesztősége, Magyarországon egyedüliként, élő közvetítésekkel, tudósításokkal és szakértői háttéranyagokkal jelentkezik.

Az idei húsvéti ünnepek alkalmával sem marad el a nagyhét leglátványosabb eseményének, a pápai keresztútnak élő közvetítése a Colosseumból, március 30-án este 21 órától. A csatornán a kódolatlan időszakban kiemelt helyet kap a magyarországi főpásztor, Erdő Péter bíboros nagyböjti liturgiáinak élő közvetítése is. Így nagycsütörtökkel kezdődően a BonumTV nézői minden nap bekapcsolódhatnak a Magyar Katolikus Egyház húsvéti liturgikus ünnepeibe. Emellett a Terra Santa News összefoglalójában Izrael, és a Szentföld híreiről is első kézből tájékozódhatnak a csatorna nézői minden vasárnap 18 órától.

Naponta jelentkeznek a BonumTV Hírei, többek között Acél Annával és Mohai Gáborral, amely olyan témákat is feldolgoz, melyek más híradásokból kimaradnak.

Minden hétköznap Jákfalvy Kata Délelőtt című élő magazinműsora jelentkezik, amelyben leginkább kulturális, zenei, gasztronómiai, egészségügyi és életmód-témák kapnak helyet.

Péntek délutánonként Kulcs címmel a BonumTV új érdekvédelmi szolgáltató magazinműsora a „kisembert” támogatja közügyei intézésében, a hivatalokkal folytatott harcaiban. A százperces műsorban a műsorvezetők, szakértő vendégek segítségével nemcsak körbe járják a legfontosabb témákat, de megválaszolják a nézői kérdéseket is.

A BonumTV élő műsora a DVB-T rendszeren kívül, a MinDig TV Applikációban is elérhető lesz a fenti időszakban, valamint elérhető lesz lekérhető VoD tartalom is. A több mint másfél millió letöltéssel rendelkező alkalmazás okostelefonra és tabletre letölthető a Google Play és App Store áruházakból.