Debrecen Hotels

Nagy havazás lesz Debrecen környékén

  2019 jan 19 / #debrecen
Google ads
Google ads

Kezdetben még hószállingózás, majd az esti óráktól már kiterjedtebb havazás kezdődik – figyelmeztet az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A délkeleti, keleti részeken átmenetileg havas eső is előfordulhat.

Reggelig átlagosan 5 cm hó hullhat országosan, a délkeleti részeken több csapadék eshet, de a vegyes halmazállapot miatt ez a hócentiken alig észrevehető.

Vasárnap napközben fokozatosan keletebbre tolódik a csapadékzóna, és további 7 cm hó várható, a nagyobb értékekre keleten számíthatunk.

Estétől ismét országszerte havazás! 🌨Kezdetben még hószállingózás, majd az esti óráktól már kiterjedtebb havazás kezdődik. Az animáción látható, hogy a délkeleti, keleti részeken átmenetileg havas eső is előfordulhat.Reggelig átlagosan lepel-5 cm várható, a délkeleti részeken eshet mennyiségileg több csapadék, de a vegyes halmazállapot miatt ez a hócentiken alig észrevehető.Vasárnap napközben fokozatosan keletebbre tolódik a csapadékzóna, és további lepel-7 cm várható, a nagyobb értékekre keleten számíthatunk (lokálisan, illetve az intenzitástól függően lehet több).Az "ITT , mennyi hó fog esni" kérdésekre 🧐: https://www.met.hu/idojaras/elorejelzes/magyarorszagi_telepulesek/További információk:https://www.met.hu/idojaras/elorejelzes/https://www.met.hu/idojaras/veszelyjelzes/

Közzétette: Országos Meteorológiai Szolgálat – 2019. január 19., szombat