Debrecen Hotels

Nagy Ervinéknek kőkemények a napjai az ikrekkel

  2023 jan 05 / #debrecen
Google ads
Google ads

A színész fel volt készülve arra, hogy nehéz lesz egyszerre két pici babával, de a valóság még keményebb, mint képzelte.

Tavaly októberben született ikerlányairól is beszélt Nagy Ervin a Bestnek adott interjúban. A színész elmondta, ikres apukának lenni sokkal nehezebb, mint gondolta – írja a 24.hu.

Abban a hitben voltam, hogy ikres szülőként kétszer olyan nehéz, mint egy gyerekkel, de négyszer olyan kemény. Nincs megállás, ha megcsúszol valamivel, garantáltan borul az egész napod, márpedig két pici gyerekkel lehetetlenség tervezni. 0–24 órás elfoglaltsággal jár még úgy is, hogy van segítségünk. Kőkemény napjaink vannak, megállás nélkül ki-be rámolok az autóból, mert ha megindulunk, természetesen az egész házat bepakoljuk

– mesélte mindennapjaikról Nagy Ervin, akinek a nap kedvenc része az esti fürdetés, ami egy igazán intim, apás program, nem is szereti kiadni a kezéből. De nemcsak fürdetni tud a színész: amikor a két kislánya egyszerre kezd el sírni, akkor ő a felmentő sereg, aki tábori nóták éneklésével nyugtatja meg a piciket.