Debrecen Hotels

Munkát keres Bíró Ica – szívesen lenne a Lidl-ben eladó

  2022 máj 02 / #debrecen
Google ads
Google ads

Bíró Ica nehéz éveken van túl, biztos anyagi megélhetésre vágyik.

Kilakoltatása után Budakeszin kezdett új életet a Metal Lady, aki hamarosan akár nyugdíjba is mehetne, de sok terve van még. Ezek megvalósításához pedig pénzre van szüksége, így dolgozni szeretne, akár civil területen is.

A Bors olvasója a napokban egy Lidl áruházban látta, Ica pedig maga mesélte el a lapnak, valóban járt ott és a jövőben bárhol feltűnhet, mert a számára megfelelő munkát keresi.

Valóban láthattak, ugyanis a közelében lakom annak, ahol nyílt egy új áruház és láttam a hirdetésüket, hogy munkaerőt keresnek. Az én érdeklődésemet is felkeltették, így bementem személyesen érdeklődni a lehetőségekről. Kedvesen fogadtak, elmondták, hogy nagyon korrekt ott a közeg, és versenyképes a fizetés

– mondta Bíró Ica, aki egyelőre csak tájékozódik, de úgy érzi, nem szégyen, ha civil munkát vállal.

A túlélésem utolsó fázisában vagyok és a jövőm biztosítása miatt kénytelen vagyok újra kezdeni sok mindent. Keresem a helyem és az utam, biztonságot nyújtó megélhetést

– folytatta Ica, aki május 30-án éri el a nyugdíjkorhatért, de abból a pénzből, amit kapni fog, nem fog tudni megélni. A nulláról kell újrakezdenie, de nem riad meg a nehéz munkától sem. Ha pedig sikerült helyretennie az életét, visszatér, mert sok mindenhez ért, rutinos és tapasztalt, és bár mindenét elvették, a tudásától nem tudják megfosztani.