Debrecen Hotels

Minőségi szemüvegeket kaptak rászoruló debreceni családok

  2019 dec 04 / #debrecen
Google ads
Google ads

A Debreceni Karitatív Testület és egy debreceni optikai cég minőségi szemüvegeket adományozott rászoruló debreceni családok gyermekeinek. Debrecen, mint gondoskodó város az Opti Markt Optika felajánlásának köszönhetően szeretne hozzájárulni azon gyermekek életminőségének javításához, akiknél nehézséget jelent egy szemüveg megvásárlása.

A Debreceni Karitatív Testület az Opti Markt Optika felajánlásának köszönhetően 3.500.000 Forint értékben 51 darab szemüveget adott át a Fórum Bevásárlóközpontban rászoruló családok gyermekeinek. A kezdeményezés nem előzmény nélküli. Az Opti Markt Optika és Debrecen, mint gondoskodó város tavaly októberben, a látás hónapja alkalmából 3.000.000,-Ft értékben 52 darab szemüveget adományozott a rászoruló családok gyermekei részére.

A mostani, tájékoztatóval egybekötött átadón Széles Diána alpolgármester, egyben a Debreceni Karitatív Testület társelnöke elmondta:

„Nagy öröm számunkra, hogy évről évre egyre több debreceni vállalkozást tudunk meggyőzni arról, hogy jó dolog közösen segíteni, és ezért úgy döntenek, hogy felajánlásokat tesznek. Debrecen egy gondoskodó város, ezért alapvetően fontos számomra, hogy segítsük a nehezebb anyagi helyzetben lévő debreceni családokat, és hozzájáruljunk a gyermekek életminőségének javításához. Egy minőségi szemüvegkeret nagyon drága, számos család pénztárcáját nagyon megterheli, sokak számára pedig szinte megfizethetetlen. Ezért is szeretnénk segíteni. ”

Az Opti Markt Optika képviseletében Móricz Mikeás ügyvezető úgy fogalmazott: „Megtiszteltetésnek érezzük, hogy tősgyökeres debreceni vállalkozásként részesei lehetünk ennek a kezdeményezésnek és a szemüvegeinkkel segíthetünk a családokon. Reméljük, hogy a szemüvegekkel javítjuk majd a gyermekek közérzetét, és ők is boldogan viselik majd a számukra elkészített kereteket.”

Orosz Ibolya Aurélia, Debrecen Megyei Jogú Város Család-és Gyermekjóléti Központjának vezetője a családok nevében megköszönte az adományt mind a Karitatív Testületnek, mind pedig az optikai cég képviselőinek.