Debrecen Hotels

Milliókkal tömi évente a kormány az Orbán Viktor irodáját megszentelő pap egyesületét

  2022 jan 09 / #debrecen
Google ads
Google ads

Hadházy Ákos utánanézett, hogy vajon mi motiválhatta Bese Gergő atyát arra, hogy Semjén Zsolttal úgynevezett propagandaszentelést tartson Orbán Viktor irodájánál.

Magyarország első számú korrupcióvadásza egy kis utánajárással kiderítette, hogy az atya neve alatt futó Kelet-Európai Fiatalokért Egyesület az éves beszámolói szerint az elmúlt időszakban minden évben kapott 5-10 millió forint állami támogatást, többek között a Miniszterelnökségtől. Ebből néhány zarándok utat, ifjúsági találkozót és rajzversenyt szerveztek.

Megszentelték Orbán Viktor irodáját

Van egy nagyon rossz hírem: ha a papok azt hiszik, hogy az állami támogatások az egyház túlélésének a zálogai, akkor hatalmasat tévednek. Akkor is, ha azt hiszik, parancsra lehet beterelni a híveket a templomokba. Sajnos a templomok tragikus elnéptelenedésében sokszor sokkal nagyobb szerepük van maguknak az egyházaknak és lelkészeiknek, akik képtelenek alkalmazkodni a változó időkhöz

– írja Facebook-oldalán Hadházy, aki abban reménykedik, hogy az egyházak túlélik majd rájuk telepedő álszent kormányt is.

Fotó: Hadházy Ákos