Debrecen Hotels

Megverte a részeget, mert az le akarta inteni

  2018 okt 02 / #debrecen
Google ads
Google ads

A Debreceni Járási és Nyomozó Ügyészség súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat az ellen a férfi ellen, aki a kocsiját leintő sértett előtt megállt, majd az autóból kiszállva ököllel arcul ütötte.

Július 27-én a kora hajnali órákban az ittas sértett egyedül, gyalogosan tartózkodott Debrecen belvárosában és taxit akart fogni.

Ebben az időpontban arra közlekedett a vádlott gépkocsijával. Ezt látva az ittas sértett az úttestre, a jármű elé lépett, mivel azt hitte, hogy egy taxi közeledik felé.

A vádlott látva a sértettet és kézmozdulatát megállt, kiszállt, majd kérdőre vonta a sértettet, hogy mit akar. Mivel a sértett nem válaszolt, ezért mérgében a vádlott egy alkalommal arcon ütötte, aminek következtében az ittas férfi elesett.

A sértett a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett. Figyelemmel azonban a sérült testtájékra, az elkövetés módjára, a vádlott szándéka 8 napon túl gyógyuló sérülés okozására irányult.

A Debreceni Járási és Nyomozó Ügyészség a bűncselekmény elkövetését beismerő vádlott ellen súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a Debreceni Járásbíróságon. A vádiratban tárgyalás lefolytatása nélkül, büntetővégzés keretében közérdekű munka büntetés kiszabására tett indítványt.