Debrecen Hotels

Megtöltötték a Főnixet Jehova Tanúi, itt a további program

  2019 Júl 19 / #debrecen
Google ads
Google ads

Jehova Tanúi „A szeretet soha nem múlik el” című ingyenes rendezvényére pénteken több mint 6300-an látogattak el. Szombaton és vasárnap több mint 7000 jelenlévőre számítanak a szervezők.

A három napos programsorozat mai első napján a résztvevők megtudhatták mit jelent az, hogy a szeretet nem múlik el. Választ kaptunk arra is, hogyan tudunk még akkor is szeretettel bánni másokkal, ha nehéz volt a gyermekkorunk, vagy súlyos betegséggel, szegénységgel küzdünk. Rövid természetfilmek bemutatták, hogyan tanúskodnak Isten szeretetéről az alkotásai.

Szombaton a programok központi témája a család. A jelenlevők előadásokat, szimpóziumokat, és interjúkat hallgathatnak meg arról, hogy hogyan segítenek a bibliai alapelvek a férjeknek, a feleségeknek és a gyermekeknek abban, hogy szeretettel bánjanak egymással.

A szombati nap különleges része lesz a keresztelkedés 11:45-től.

Szombaton és vasárnap délután egy kétrészes film lesz látható. A Bibliában szereplő Jósiás király története elevenedik meg. Gyermekkorában nagyon rossz emberek vették körül ő mégis az „odaadó szeretetből fakadó” tetteiről vált ismerté. Vajon mit tanulhat napjaink embere ebből az ókori történetből? Milyen tanulságokat vonhatunk le? Ezekre a kérdésekre kapunk választ a filmből.

A szeretet nem veszett ki a világból. Milyen a valódi szeretet, hol találhatsz rá, és hogyan bánhatsz másokkal szeretettel? Jehova Tanúi kongresszusán megtudhatod.

Az ingyenes rendezvényre szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt a rendezők.