Debrecen Hotels

Megtéptek egy postásnőt Hajdúszoboszlón

  2022 máj 03 / #debrecen
Google ads
Google ads

Bántalmazásról tett bejelentést egy postásnő 2022. március 26-án délelőtt. A rendőrséggel azt közölte, hogy egy férfi lépett oda hozzá egy hajdúszoboszlói utcában, majd azzal gyanúsította meg, hogy meg sem próbálta kézbesíteni a levelét, csak az értesítőt dobta be a postaládájába. A nő hiába mondta, hogy ő csengetett, a férfi dühe nem csillapodott és a hajánál fogva megrángatta.

A rendőrök előállították a helyi lakost a kapitányságra, ahol elszámoltatták a történtekkel kapcsolatban. Nem tagadta tettét, és azt is elismerte, hogy elhamarkodottan cselekedett.

A nyomozás során egy szemtanú is megerősítette a postás által elmondottakat. A nő előbb csengetett, és csak utána töltötte ki, majd dobta be az értesítőt.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a férfival szemben. A szükséges eljárási cselekményeket elvégezték a rendőrök és a keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek.