Debrecen Hotels

Megműtötték Rékasi Károlyt – tizedszer is

  2021 okt 07 / #debrecen
Google ads
Google ads

Ismét kés alá feküdt Rékasi Károly, ez volt a tizedik műtéte azóta, hogy 6 évvel ezelőtt elgázolták.

Rékasi Károlyt motorozás közben gázolta el egy autó még 2015-ben. A színész öt métert repült az ütközés után, súlyos koponyasérülést és szilánkos töréseket szenvedett, az életét az azonnali műtét mentette meg. A balesete óta már nagyon sokszor feküdt kés alá. Erre, a tizedik beavatkozásra is már tavaly szüksége lett volna a színésznek, de a koronavírus miatt csak most tudták megműteni. Csípőprotézist kapott.

A műtét jól sikerült, Rékasi Károly úgy érzi, visszakapta emberi méltóságát.

A színész a Blikknek nyilatkozva mondta el, hogy szívesen visszatérne már a színpadra, de ehhez jó formában kell lennie. Rékasi pedig csak szigorú orvosi kontroll mellett látogathatja az edzőtermet.

A doktor úr meghatározta, milyen gyakorlatokat végezhetek. Csak a felsőtestem mozoghat, végezhetek hasprés-, mell-, váll- és hátizomgyakorlatokat, de ügyelnem kell, nehogy megsérüljek. Még legalább három hónap a rehabilitáció, utána ismét biciklizhetek. Érdekes, a balesetet óta nem futottam, de sokszor álmodom róla, hogy futok valahova… Talán a protézis után visszatérhetek ehhez is

– mondta Rékasi, akinek egyelőre több felkérést is vissza kellett mondania. Amíg teljesen fel nem épül, nem állhat színpadra.