Debrecen Hotels

Meghalt Schöpflin György, a Fidesz korábbi EP-képviselője

  2021 nov 19 / #debrecen
Google ads
Google ads

Életének 82. évében elhunyt Schöpflin György, a Fidesz korábbi európai parlamenti (EP-) képviselője – közölte a nagyobbik kormánypárt EP-képviselőcsoportja pénteken az MTI-vel.

Közleményükben azt írták: Schöpflin György volt európai parlamenti képviselő, egyetemi tanár, politológusprofesszor éjjel “visszatért Teremtőjéhez”.

Schöpflin György
Életének 82. évében elhunyt Schöpflin György, a Fidesz korábbi európai parlamenti (EP-) képviselője. A felvétel 2014. május 25-én készült Schöpflin Györgyről, a Fidesz-KDNP megválasztott európai parlamenti képviselőjéről a pártszövetség eredményváróján Budapesten, a Millenárison az európai parlamenti választás napján, 2014. május 25-én. MTI/Koszticsák Szilárd

Schöpflin György 2004 és 2019 között volt a Fidesz európai parlamenti képviselője. Kiemelték: három parlamenti ciklusban kiemelkedő elköteleződéssel és sikerrel képviselte a magyar nemzeti érdekeket.

Szakértelme, munkabírása, örök kíváncsisága és feltétlen kedvessége betölthetetlen űrt hagy maga után – méltatták az elhunyt politikust.