Debrecen Hotels

Megelőzött egy autót, majd betörte az ablakát

  2018 jún 01 / #debrecen
Google ads
Google ads

A 45 éves férfi megelőzött egy autót, majd kiszállt és betörte az ablakát. A debreceni rendőrök vádemelést javasolnak vele szemben.

Egy férfi tett feljelentést a rendőrségen arról, hogy 2018. február 17-én 13 óra körül a 47-es számú főúton egy másik járművezetővel közlekedési konfliktusba keveredett, és a férfi miután megelőzte őt, megállt, majd belerúgott a feljelentő autójába, valamint betörte annak ablakát. A sértett azért, hogy elkerülje a további konfliktust kikerülte az agresszív férfit és elhajtott a helyszínről.

A rendőrök adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, Cs. Jánost. A 45 éves férfit a debreceni rendőrök gyanúsítottként kihallgatták és vele szemben garázdaság vétség, valamint közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

A Debreceni Rendőrkapitányság a mikepércsi férfival szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes ügyészség részére.