Debrecen Hotels

Még mindig szökésben van a debreceni dohánybolti rabló – új felvételt tettek közzé róla

  2020 okt 07 / #debrecen
Google ads
Google ads

Továbbra is keresi a rendőrség a videón látható férfit.

A rendőrség eddigi adatai szerint 2020. augusztus 28-án 20 óra körül egy férfi fegyverrel vagy annak utánzatával a kezében bement egy dohányboltba Debrecenben, a Darabos utcában, és az alkalmazottat a bevétel átadására szólította fel. Az eladó 17 ezer forintot adott át a férfinak, aki ezt követően elhagyta a helyszínt. A bűncselekmény elkövetése során személyi sérülés nem történt.

Debreceni dohánybolti rabló: “tudtam, hogy szorul a hurok”

A feltételezett elkövető normál testalkatú, 55-65 év körüli férfi, aki a cselekmény elkövetésekor világoskék inget, farmernadrágot, világosbarna színű cipőt, egy fekete baseball sapkát és szájmaszkot viselt. A cselekményről a biztonsági kamerák felvételt készítettek, valamint a nyomozás adatai szerint az elkövető a vénkerti és a libakerti lakótelepek irányába távozott.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, az jelentkezzen személyesen a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságon (Debrecen, Kossuth utca 20.), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.