MC Hawert feljelentette a volt párja

2022.09.23

A zenész és párja májusban szakítottak, a mulatós sztár állítása szerint azóta félelemben telnek a napjai.

MC Hawer és volt párja, Zsuzsanna kapcsolata mindig furcsa volt, hiába éltek közös lakásban, volt, hogy hetekre eltűnt Zsuzsanna és telefonon sem lehetett őt elérni. A mulatós sztár sokszor nem tudta, hol és kivel van, mit csinál.

Egyik ilyen esetnél felkerestem az édesanyját, majd a volt férjét, de sehol nem találtam, utána viszont nagyon kiakadt rám ezért, megfenyegetett, hogy feljelent. Ezek után döntöttem úgy, hogy jobb, ha külön válunk

– mesélte a Blikknek MC Hawer, akinek a szíve a nyár elején megenyhült, és újra megpróbálták együtt, de nem jártak sikerrel. MC Hawer, születési nevén Koczka Géza annak is tanúja volt, amint párja egy másik férfinak üzenget, így kiadta az útját. Ekkor azonban megkezdődtek a fenyegetések, úgy tudja, volt párja fel is jelentette őt, mondván több alkalommal adott neki kölcsön, ám hiába várta vissza a pénzét.

Én úgy tudtam, ő és a férje februárban elváltak, de most kiderült, hogy Zsuzsa ebben is hazudott, és most is együtt vannak. Napi szinten kapok tőlük üzeneteket, azt állítják, több millió forinttal tartozom nekik, holott ez nem igaz, hiszen minden anyagi kérdést a szakítás után rendeztünk

– mondta MC Hawer, akit azzal fenyegetnek, hogy lejáratják őt, sőt, arra is utalnak, hogy ha nem vigyáz magára, a testi épségének is baja eshet. Emiatt rettegésben telnek a napjai, sem aludni, sem enni nem bír, már tíz kilót fogyott is a zenész. Nyugtatókat szed és nehezen állja meg, hogy az alkoholhoz nyúljon. Úgy döntött, ha volt párja továbbra sem hagyja őt békén, az ügyvédjével megteszik a szükséges jogi lépéseket.

Fotó: Facebook/mchawer

az eredeti hír itt elérhető