Debrecen Hotels

Leszerelte a rendszámot

  2018 Júl 29 / #debrecen
Google ads
Google ads

A Siklósi Rendőrkapitányság befejezte egy kisasszonyfai férfi ellen indult ügy vizsgálatát.

Egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozott a rendőrség az ellen a 41 éves kisasszonyfai férfi ellen, aki vásárolt egy autót, majd leszerelte annak rendszámait, és úgy közlekedett.

A rendőrségre 2018. június 24-én délután arról érkezett bejelentés, hogy valaki egy rendszám nélküli gépkocsival autózgat Kisasszonyfán. A jármű vezetője az igazoltatás során a rendőröknek elmondta, hogy az autót a közelmúltban vásárolta az egyik ismerősétől, és a rendszámtáblákat is ő szerelte le róla. A rendőri ellenőrzés alkalmával az is kiderült, hogy a férfi vezetői engedéllyel sem rendelkezik, az autó pedig ki van vonva a forgalomból.

A férfi gyanúsítotti kihallgatásán a bűncselekmény elkövetését elismerte, és azt is elmondta, hogy az autó tetejét azért vágta le, hogy fát hordjon vele a közeli erdőből.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Siklósi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.