Debrecen Hotels

Leszarozta saját könyvét Sebestyén Balázs

  2022 nov 06 / #debrecen
Google ads
Google ads

Az RTL népszerű műsorvezetője maga sem érti, miért vették meg olyan sokan a könyvét, amikor egy kalap szar.

2008-ban jelent meg Sebestyén Balázs Szigorúan bizalmas című könyve, amit most beküldtek a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor játékosainak is, mondhatni motiváció gyanánt. Vadon Jani beszélgetésük sorá elmondta, a könyvben megjelennek Balázs magabiztos, előremutató gondolatai. A műsorvezető erre nevetésben tört ki, és kérlelte barátját, hogy inkább ne olvasson fel belőle – írja a Femina.

Ne égessél, lécci!

– mondta neki Balázs, akinek a könyvét egyébként nagyon megszerették a táborlakók is, bár Vadon Jani viccesen megjegyezte, eredetileg gyújtosnak küldték be, de aztán csak elkezdték olvasgatni és azóta buta a tekintetük. Ezután vallotta be Balázs, hogy szerinte semmit nem ér a könyve.

Ha teljesen őszintén megmondom, akkor ez akkora egy kalap szar, de valamiért mégis szeretik. Valószínűleg az ingerszegény környezet így, ebben a formában jól hat rájuk

– mondta Balázs a könyvéről, melyben saját gondolatai jelennek meg. A Celeb vagyok ments ki innen! című műsor egyébként a hajrába ért: szombaton kialakult a döntős mezőny. Az utolsó játékban maradt női versenyző, Schumacher Vanda is távozott a dzsungelből, a döntőbe  Curtis, Frohner Fecó és Varga Ádám jutottak be.