Leesett a lováról és megsérült Zalatnay Sarolta

2023.05.10

Az énekesnő már 16 éve a gazdája Manócskának, akinek kivételesen nem volt kedve az ügetéshez, ezért ledobta magáról Cinit.

Zalatnay 16 évvel ezelőtt a vágóhídról mentette meg a most 33 éves lovat, akivel azóta is elválaszthatatlanok. Sosem volt gond vele, egészen mostanáig.

Manócska sosem szerette a szőrnyírást, így most, amikor levágtuk a téli szőrzetét, szintén nem volt túl boldog. Amikor végeztünk, úgy gondoltam, hogy jót tesz neki, ha megyünk pár lassú, öreges kört. Ezért felültem a hátára. Léptünk is párat, de az öreglány egy ponton megrázta magát, én pedig lecsúsztam róla, egyenesen egy bálára

– mesélte a Borsnak Zalatnay Sarolta, aki az esés következtében alaposan megzúzta a derekát. Már akkor érezte, hogy baj van, amikor feltápászkodott a földről. Eleve derékfájós, aminek az esés nagyon nem tett jót. Az orvosa speciális gyógyszert írt fel neki és injekció kúrára is jár, mert emiatt nem szeretné lemondani egy fellépését sem az énekesnő. A hétvégét is fogcsikorgatva csinálta végig, a lassabb dalokat ülve adta elő a színpadon, hogy kímélje magát.

az eredeti hír itt elérhető