Debrecen Hotels

L.L. Juniornál betelt a pohár

  2023 jan 17 / #debrecen
Google ads
Google ads

Nyugodtabb életre vágyik a rapper, eldöntötte, még néhány év és inkább visszavonul.

Zűrös évek állnak L.L. Junior mögött, aki nem szeretne már sokáig a címlapokon, sőt, a színpadon sem szerepelni. Úgy érzi, 50 éves korára visszavonultan tud majd élni.

L.L. Junior a Fókusznak adott interjút, amiből kiderült: betelt nála a pohár, az elmúlt két évben ugyanis jóval többet foglalkoztak vele a kommentelők és az újságírók, mint amennyit szerinte érdemes lett volna – írja a 24.hu. Szeretett kisfia drámai és feldolgozhatatlan elvesztése, majd a válása után most még a Fekete Vonat koncertje után kialakult botránnyal is meg kell küzdenie.

Junior úgy döntött, szeretne új életet kezdeni, épp Dominikára készül. Most pedig azt is elárulta, nem szeretne élete végéig zenélni.

42 éves vagyok, minden klubom teltházas, ahová megyek, úgyhogy ez nagyon jó érzés. De a gerincem, a testem és a fizikumom már nem bírja ezt az utazást. Mindig szerelem lesz a zene, csak láttam Bódi Guszti szívinfarktusát, Aradszky Laci is itt van előttem, ahogy két koncert között aludt egy kicsit, megpihent gyönyörűszépen. Én nem így szeretnék elköltözni, hanem akkor a családommal, nyugodtan

– nyilatkozta a rapper, aki most úgy gondolja, 50 éves kora után már nem fog zenélni. Addig van még nyolc éve, amiből hármat biztosan nagyon aktívan fog tölteni, de számára a békesség és a nyugalom az első, illetve az, hogy szerelemből zenélhessen jókedvűen, nem pedig a pénzért.