Debrecen Hotels

Közel egymillió forintot lopott el ismerősétől

  2018 nov 12 / #debrecen
Google ads
Google ads

Egy 18 éves fiú ismerőse széfjéből lopott el közel 1 millió forintot. A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszának végéhez értek, az iratokat átadták az ügyészségnek.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2018. október 30-án 9 óra körül arról, hogy debreceni otthonában tartott széfjéből eltűnt közel egymillió forint készpénz. A rendőrök a helyszínen adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, a sértett egyik ismerősét. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták B. Józsefet, aki elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A nyomozás adatai szerint a 18 éves fiatal először kifigyelte, hogy ismerőse hova rejti a széf kulcsát, majd amikor egyedül maradt az ingatlanban, kivette a pénzt a páncélszekrényből. A nyomozó hatóság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a debreceni fiatallal szemben. A nyomozás vizsgálati szakaszában a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.