Debrecen Hotels

Kövér László megvallja, mit gondol Jakab Péterről

  2021 jún 05 / #debrecen
Google ads
Google ads

„Az országgyűlés mégsem kocsma, főleg nem a kocsma hátsó udvara.”- nyilatkozta Kövér László, házelnök pénteken a HírTV-ben. A beszélgetésből kiderül, hogy miért súlytotta már többször is

Jakab Pétert, a Jobbik elnökét milliós büntetéssekkel.

A beszélgetés alatt több témát is érintettek. Aki csak a parlamenti perpatvarokat érintő témára kíváncsi tekerjen a videóban 13:25-ig.

A házelnök elmondta: az ellenzéki politikusok hétről-hétre szándékosan hozzák olyan helyzetbe, hogy neki ne legyen más választása, mint szankciókkal élni. “Két eset van: elengedem a fülem mellett, és akkor még rátesznek egy lapáttal a következő alkalommal, és akkor gyakorlatilag előbb-utóbb ellehetetlenül a parlament működése. Vagy pedig a házszabály szellemében és betűjének megfelelően megálljt próbálok parancsolni a hülyéskedésnek”.

Rekordösszegű, közel 10 milliós büntetést kapott Jakab Péter a leficsúrozott Kövér Lászlótól

Ha elhallgattatom őket akkor meg diktatúrát óbégatnak és a milliós fizetésük mellett „végigtarhalják” az országot. Ez bazári tréfa.

“Nem hiszem, hogy intellektuálisan és morálisan  Jakab Péter többre képes.”

Kövér tudja, hogy Jakab Péter tudatosan és számításból csinálja, amit csinál, és hasznot húz ebből. De ez a házelnököt nem befolyásolja, mert:„Az országgyűlés mégsem kocsma, főleg nem a kocsma hátsó udvara.”