Debrecen Hotels

Kövekkel dobálta meg a jegyvizsgálót Debrecenben

  2018 feb 13 / #debrecen
Google ads
Google ads

Vádemelési javaslattal fejezték be a gyanúsítottal szemben folytatott nyomozást a debreceni rendőrök.
A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást R. Józseffel szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2017. június 28-án 6 óra körül a Püspökladány felől Záhony irányába közlekedő vonaton utazott, amikor Debrecenben, a Csapókerti vasútállomásnál a jegyvizsgáló elkérte tőle a menetjegyet. R. József nem rendelkezett érvényes menetjeggyel, ezért vitatkozni kezdett a sértettel, aki megkérte, hogy az állomáson szálljon le a vonatról. Az agresszív férfi leszállt a járműről, közben folyamatosan szidta a jegyellenőrt, majd az állomás peronja mellett lévő köveket felmarkolta és azokkal megdobta az ellenőrt és a vonatot. A sértett a helyszínen visszatartotta a hajdúhadházi férfit, akit a kiérkező rendőrök elfogtak és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállítottak. A nyomozóknak a 26 éves férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését.

A rendőrség a gyanúsítottal szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította a járási ügyészségnek.