Debrecen Hotels

Kósa Lajos kiakadt, mert az ellenzék nem segíti a kormányt

  2021 febr 15 / #debrecen
Google ads
Google ads

Kiposztolt egy fotót.

Most szavaztunk a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzet meghosszabbításáról szóló törvény sürgős tárgyalásáról. Mi 133-an vagyunk, a törvény 2/3-os. Az ellenzék a sürgősséget sem támogatta. Semmiben sem lehet rájuk számítani, a védekezésben sem

– közölte Facebook-oldalán Kósa Lajos.

 

Most szavaztunk a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzet meghosszabbításáról szóló törvény sürgős tárgyalásáról. Mi…

Közzétette: Kósa Lajos – 2021. február 15., hétfő

Orbán Viktor a különleges felhatalmazás meghosszabbítását kérte a Parlamentben

Az idei első ülésen Orbán Viktor kérte a járvány miatt bevezetett különleges felhatalmazás meghosszabbítását. Elmondta, hogy a munkahelyek és általános iskolák nem fognak bezárni, és a kínai valamint az orosz vakcina segítségével 3,5 millió emberrel többet oltanak majd be, mint más uniós országokban. Az esetleges nyitásról nemzeti konzultációban kérik ki az emberek véleményét, hét kérdésre kell majd válaszolni.

Az ellenzék számon kérte, hogy miért stadionépítésre, Budapest-Belgrád-vasútvonalra, és hasonló beruházásokra ment el a pénz a munkahelyek támogatása és válságkezelés helyett. Felszólalt Gyurcsány Ferenc is, aki kérte, hogy a gyurcsányozás helyett hagyják abba a nemzet meglopását és a válság kezeléséről kifejtette, hogy Orbán „a sajátjaira vigyáz, építi a világot, amely az övé, de ezen túl nagy érzéketlenséggel fordul a világ felé”. De a többi ellenzéki vezérszónok is az egészségügyből kivont milliárdokat, a támogatások csak szóban történő emlegetését rótta fel a miniszterelnöknek.