Debrecen Hotels

Kósa Lajos felkarolta a miatta kirúgott 73 éves biztonsági őr ügyét

  2018 Már 28 / #debrecen
Google ads
Google ads

Az újságírók elől menekült Pécsen Kósa Lajos, amikor a nagy sietségben a sofőr meghúzta a Skoda oldalát. A manőver egy 73 éves biztonsági őr állásába került.

A Blikk kedd este arról írt, hogy kirúgták azt a biztonsági őrt, akinek az lett volna a dolga, hogy biztosítsa a pécsi városháza előtti utat, hogy elférjen az érkező Kósa Lajos autója.

“Kedden 10 órára vártuk a minisztert, ezért megkértek, hogy biztosítsam az épület előtti utat, hogy az autója elférjen. Negyed 12-ig kint vártam, de szólított a szükség, így be kellett mennem. Mire visszaértem, egy gyógyszerszállító furgon már velünk szemben rakodott. Ekkor pedig megérkezett Kósa Lajos is, akinek az autója így nem tudott ráfordulni a kapura, s meghúzhatták a kocsi oldalát”

– mondta el a lapnak a 73 éves Molnár József.

Azóta pedig újabb fejlemény látott napvilágot: a 444.hu vette észre, hogy a portás elbocsátásáról szóló hírek megjelenése után Kósa Lajos az MTI-n keresztül küldött el egy levelet Páva Zsolt fideszes pécsi polgármesternek, azt kérve, hogy ne rúgják ki a portást, mivel, mint írta

„az ott kialakult incidensért nem tartom őt felelősnek, ezért arra kérem Polgármester urat, hogy gyakoroljon méltányosságot, és ha egyetért a javaslatommal, intézkedjen, hogy az idős úr továbbra is elláthassa feladatát”.