Körözött személyeket fogtak el Debrecenben

2019.01.31

A rendőröknek 2019. január 30-án 8 óra körül olyan információ jutott a tudomásukra, hogy egy Debrecen, Petőfi téri ingatlanban egy körözött férfi tartózkodik. Az egyenruhások a helyszínre mentek és igazoltatták a 27 éves férfit, akiről megállapították, hogy a Debreceni Járásbíróság körözi. A járőrök elfogták a debreceni lakost és előállították a rendőrkapitányságra.

A rendőrök egy Debrecen, Böszörményi úti ingatlanba mentek 2019. január 30-án 14 óra körül, mivel olyan információjuk volt, hogy ott egy körözött férfi tartózkodik. A rendőrök megtalálták a keresett személyt, igazoltatták és megállapították, hogy vele szemben a Debreceni Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki. A járőrök a 32 éves balkányi lakost elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra.

A körzeti megbízott olyan információt kapott 2019. január 30-án 20 óra 30 perc körül, hogy egy körözött lány Hajdúhadházon tartózkodik. A rendőrök a beszerzett adatok alapján a helyszínre mentek és a Vénkert utcában igazoltatták a 17 éves debreceni lakost. Az egyenruhások megállapították, hogy a lányt a Debreceni Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja és a Debreceni Rendőrkapitányság is körözi, ezért előállították a rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették.

az eredeti hír itt elérhető