Debrecen Hotels

Kórházba került Gáspár Evelin

  2021 szept 07 / #debrecen
Google ads
Google ads

A Survivor celeb csapatának két tagja, Gáspár Evelin és Járai Máté is kórházba kerültek Dominikán. Evelinnek halálfélelme volt.

A Huraca’n csapat épp a szigetük felé hajózott, amikor egy hatalmas erejű hullám csapott le rájuk. A játékosok nagyon megrémültek. Evelint el is találta a hullám, ami betört a feldélzetre, esélye sem volt kitérni előle. A hullám megütötte a mellkasát és a kulcscsontját is, Győzike lányának még a lélegzete is elakadt.

Halálfélelmem volt a hajóban ülve, de a szárazföldön már várt minket a mentő, kórházba vittek, ahol azonnal elláttak. Kétóránként vittek vizsgálatra, félő volt, hogy belső vérzésem van. Többször megröntgeneztek, vizsgáltak, én pedig nagyon féltem, nehogy maradandó sérülésem legyen. Attól is tartottam, hogy fel kell adnom a versenyt, dühös voltam, de közben nagyon aggódtam

– nyilatkozta a Blikknek Evelin, akit több mint tíz órán keresztül figyeltek meg a kórházban.

Evelint végül kiengedték, folytathatta a versenyt, de egy darabig antibiotikumot kellett szednie.  Járai Máté is megsérült a hajón, őt is kórházba szállították. Neki a jobb halántéka sérült meg.

Sokkos állapotba kerültem, ráadásul benne volt a pakliban, hogy agyrázkódásom vagy belső vérzésem lehet, ezért azonnal koponya CT-t csináltak. Éjszaka megfigyeltek minket, és bár nagyon jó volt az ellátás, az egész nagyon ijesztő volt

– mondta a színész, aki végül szintén folytathatta a túlélő showt.