Debrecen Hotels

Kőbányai otthonából tünt el egy idős nő

  2020 jan 15 / #debrecen
Google ads
Google ads

A rendőrök a lakosság segítségét kérik a 70 éves Szilágyi Sándorné megtalálásához, aki idős kora miatt elképzelhető, hogy segítség nélkül nem talál vissza otthonába.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága 01100/157/24/2020. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 70 éves Szilágyi Sándorné ügyében.

Az idős nő 2020. január 15-én reggel tűnt el X. kerületi otthonából, azóta életjelet nem adott magáról, a rendőrök jelenleg is keresik. Szilágyi Sándorné nehezen kommunikál, térben és időben nehezen tájékozódik, ezért elképzelhető, hogy nem fordul segítségért és egyedül nem talál vissza az otthonba.

Szilágyi Sándorné körülbelül 163 centiméter magas, molett testalkatú, rövid ősz hajú, aki eltűnésekor sárga-drapp dzsekit viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Szilágyi Sándornét felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.​