Debrecen Hotels

Kiugrott a mozgó vonatból és meghalt egy férfi a debreceni Nagyállomáson – bűncselekményre gyanakodtak

  2018 okt 13 / #debrecen
Google ads
Google ads

Egyes hírforrások arról írtak, hogy a férfi bűncselekmény áldozata lett. A rendőrség ezt cáfolja.Kiugrott a mozgó vonatból és azonnal meghalt egy 55 éves férfi Debrecenben az állomáson.

A férfi későn vette észre, hogyv rossz vonatra szállt fel, és mire rájött, hogy tévedett, már elindult a szerelvény. Ekkor kinyitotta az ajtót, és bár más utasok próbálták visszatartani, végül a férfi kiugrott a Budapestre tartó szerelvényről, a kocsi alá esett és szörnyethalt.

A vonat maga alá gyűrte a férfit és métereken át sodorhatta magával, de a mozdonyvezető semmit sem vett észre ebből, csak azután hajtott vissza az állomásra, hogy szóltak neki.

Ha a vonat ajtaja 5 km/h-nál gyorsabban megy, azonnal lezár, ezért a férfi azelőtt nyithatta ki az ajtót, hogy a vonat felgyorsult volna. Az RTL Klub úgy tudja, az áldozat ittas volt, a rendőrség pedig közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit. Az előzetes híresztelésekkel ellentétben nem merült fel bűncselekmény gyanúja.

A MÁV arra hívja fel az emberek figyelmét, hogy bármilyen lassan is megy, mozgó vonatról leugrani tilos és életveszélyes. Ha valaki későn észleli, hogy rossz vonatra szállt, inkább kérje a jegyvizsgáló segítségét, és várja meg a következő állomást, ahol biztonságosan le tud szállni.

Az RTL Klub Híradója a helyszínen forgatott: