Debrecen Hotels

Kisvárdán is kissebb népünnepélyt csaptak egy McDonalds megnyitóján

  2022 jan 09 / #debrecen
Google ads
Google ads

Nyolckezes zongorajátékkal, piros szalag átvágásával, fuvola és gitárkísérettel nyitott meg Kisvárda első McDonald’s gyorsétterme január 7-én. Az eseményről Seszták Miklós, egykori nemzeti fejlesztési miniszter is lelkesen posztolt és egy videós összefoglalót is közzétett – vette észre a röviden.hu.

A politikus  bejegyzéséből kiderült, hogy a Városmajor utcai körforgalomnál épült gyorsétterem az ország 97. „Mekije” közel 70 munkatársat foglalkoztatnak. (A 96. Ózdon nyílt)
Az akadálymentesített vendégtérben 90, a teraszon további 30 ülőhely várja a betérő vendégeket, de az  autósoknak McDrive is elérhető.

A politikus az átadóvideók műfjában egy új trendet igyekszik meghonosítani. A lenti vidóban a nagyívű beszédek már nem hallatszanak. Helyette zenés képsorokon láthatjuk, hogy mi történt megnyitón. Aki többre kíváncsi azt is megnézheti, hogy nemzeti színű szalag helyett egy pirosat vágnak több felé az étteremben.

A 444 egyik olvasója arról is beszámolt, hogy a városban hatalmas dugó alakult ki a megnyitó után a bejáratnál több 10 méteres, a McDrive-nál pedig csaknem 2 kilométeres sor alakult ki, aminek a vége már Kisvárda belvárosában van, de a sor továbbra is bővül. A forgalmat késő délután óta rendőr irányítja, bár a belvárosból nézve nem igazán tudni, hogy ki az, aki ezek közül sajtburgerre éhes, és ki az, aki a várost szeretné elhagyni

 

Fotó: Szabó Sándor