Ki látta a Vámospércsi úti balesetet?

2017.12.27

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A  nyomozás adatai szerint egy 29 éves férfi az általa vezetett személygépkocsival közlekedett 2017. december 18-án 21 óra 35 perc körül Debrecenben, a Vámospércsi úton, a Veres Péter utca felől a Szőlőskert utca irányába. A sofőr járműve sebességét nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg, majd fékezés közben a gépkocsi megcsúszott, az árokba hajtott, ahol a vasúti sínnek ütközött és az oldalára borult. A rendőrök a helyszínen a férfival szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott. A járművezető a balesetben az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyos sérülést szenvedett.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri a baleset szemtanúit, illetve azokat, akik az eset bekövetkezésének körülményeiről információval rendelkeznek, jelentkezzenek személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149.), vagy telefonon tegyenek bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

az eredeti hír itt elérhető