Debrecen Hotels

Két volt játékosát gyászolja a DVSC női kézilabda-csapata

  2018 okt 13 / #debrecen
Google ads
Google ads

Agárdi Éva és Szarvas Éva is ezen a héten hunyt el.Két volt DVSC-kézilabdázó hunyt el a napokban. A játékosokról megemlékezett a klub portálja:

Agárdi Éva 1971. szeptember 2-án született, Debrecenben nevelkedett, majd Kisvárdán lett belőle NB I-es játékos. Felnőtt karrierje során egy szezont (1996/97) töltött a DVSC-ben, majd játszott a székesfehérvári Cornexi együttesében . A magánéletben is sikeres volt pedagógusként a Minerva Érettségizettek Szakközépiskolájának volt igazgatója. A kiváló beállós hosszan tartó súlyos betegség után október 8-án, hétfőn hunyt el.  Agárdi Évát 2018. október 19-én, pénteken Hajdúszoboszlón kísérik utolsó útjára.

Október 13-án szombaton, életének 52. évében hosszan tartó súlyos betegség után elhunyt Szarvas Éva, aki hat szezont játszott végig a DVSC-ben, tagja volt klubunk 1987-es bajnokcsapatának. 79 mérkőzésen 109 gólt szerzett. Tavaly még ott volt köztünk az egykori társakkal, a bajnoki aranyérem 30. évfordulójára rendezett ünnepségen a Hódosban! Temetéséről később intézkednek.