Debrecen Hotels

Két nő kelt a rokon védelmére: fejbe rúgták, megütötték a jogszerűen intézkedő rendőrt Tiszatarjánban

  2018 Sze 08 / #debrecen
Google ads
Google ads

Rendőrt bántalmazott két fiatal nő a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tiszatarjánban, a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt ellenük – közölte a vádhatóság az MTI-vel pénteken.

A tájékoztatás szerint a két nő jogszerű rendőri intézkedést próbált megakadályozni úgy, hogy az egyik intézkedő rendőrt bántalmazták.

A vádirat szerint még idén áprilisban két rendőr egy Tiszatarjánban történt közlekedési baleset helyszínén intézkedett, megállapították, hogy a balesetet a helyszínen tartózkodó egyik férfi – a vádlottak hozzátartozója – okozta, aki a jogszerű rendőri intézkedésnek ellenállt és el akarta hagyni a közlekedési baleset helyszínét.

A rendőrök többszöri figyelmeztetést követően, a férfit testi kényszerrel földre vitték és próbálták megbilincselni. Ezt látva a baleset helyszínén jelenlévő vádlottak a bilincselést megakadályozták, a rendőrök egyikére támadtak, a járőrvezetőt a vádlottak egyike előbb tenyérrel arcon ütötte, majd rögtön ezután a másik elkövető fejen rúgta.

Az ügyészség a két büntetlen előéletű nőt társtettesként elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntettével vádolja.