Debrecen Hotels

Kautzky Armand plasztikáztatna, ha kell

  2021 okt 02 / #debrecen
Google ads
Google ads

Kautzky Armand úgy gondolja, egy színésznek fontos a külseje. Ha arra kerülne a sor, nem mondana nemet a plasztikai beavatkozásokra.

A színész szerint az ő szakmájában az arca a munkája egyik eszköze is, ezért ha idővel zavaró elváltozások jelentkeznének rajta, plasztikáztatna.

Az öregedéssel, valljuk be, nem könnyű megbarátkozni és bár sokan mondják, hogy egy férfinak jól áll a kor, néhány ránc és az őszülő halánték, azért mi, férfiak is megküzdünk azzal, hogy ezt elfogadjuk

– árulta el a Blikknek a színész. Ha például a szemhéja megereszkedne, vagy a szemei nagyon táskásodnának, kés alá feküdne Kautzky Armand. Szerinte az ilyen apró beavatkozásokban nincs semmi exta, a férfiak körében sem szokatlan, számos kollégájának például kifejezetten jót tett, hogy a korral járó “hibákon” plasztikai sebész segítségével javítottak. Kautzky Armand szerint ugyanilyen természetes a hajbeültetés is, ami szinte már rutineljárásnak számít, és kiváló megoldás arra, ha valaki korán kezd kopaszodni.

Semmiképp sem változtatnék az arcom karakterén és egyelőre nem is tervezek ilyen beavatkozást. Nem gondolom magam hiúnak, inkább az igényesség jellemző rám. Abból például nem engedek, hogy minden nap hajat mossak és megborotválkozzam, ez akkor is így van, ha tudom, hogy csak otthon, a kertbe megyek ki

– mondta Kautzky.